Susține-ne cu o donație

Promovam educatia creativă.
Din 2017 am adus voluntariatul european la Constanta, prin programul Erasmus+ si Corpul European de Solidaritate.
Am trimis tineri in programe de invatare, finantate european, in diverse tari din Europa. Am gazduit la Constanta 40 voluntari din peste 10 tari diferite din Europa.
In 2019 am desfasurat primul proiect finantat european, dar cu voluntari romani, care au sprijinit activitatea din spital.

De ce sa ne sprijiniti? Pentru ca actiunile noastre planteaza seminte, iar roadele lor vor fi culese de noi toti in viitor.

Dacă ai decis să ne sprijini, procesul este simplu și rapid: click mai jos, iar PayPal face treaba in locul tău, direct din contul tău PayPal sau de pe card. Totul la vedere și in siguranță!

Donația se poate face AICI

 

Vrei să devii voluntar?

Organizatia “CreativePlus” isi concentreaza activitatea pe metode non-formale de invatare, ce pun pe primul loc individul si calitatile sale unice, si nu societatea si nevoile sale generale.Prin activitati de auto-cunoastere, controlare a emotiile si auto-sugestie prin drumming, organizatia noastra doreste sa implementeze metode noi de invatare in sistemul romanesc de educatie, ce este evident depasit de nevoile noii generatii. Prin activitati de voluntariat in scoli oferim copiilor lectii deosebite si experiente unice, de la intelegerea psihicului uman si a tehnologiilor moderne, pana la dialog si schimburi de experiente cu voluntarii nostrii EVS, veniti din tari ce au culturi diferite fata de Romania.

Daca doresti sa fii parte din aceasta comunitate si sa te implici in astfel de proiecte, poți aplica online:

Completeaza AICI formularul de inscriere si te vom invita la actiunile noastre viitoare.