Pe data de 18 Octombrie, echipa noastra, coordonata de Cristina Brebeanu si ajutata de catre voluntarii nostri straini, Meri si Anna, au prezentat elevilor din clasa a X-a cel mai nou proiect al Asociatiei Creative+ la Liceul Teoretic Decebal Constanta: Clubul de Debate. Copiii au fost foarte fericiti sa discute cu voluntarii, avand ocazia sa descopere viata oamenilor obisnuiti din Armenia si Austria.

Copiii au fost incantati sa afle ca un astfel de club va si deschis in curand, iar ei sunt primii ce au ocazia sa ni se alature. Doua ore nu au fost suficiente pentru a raspunde la toate intrebarile si a face suficiente fotografii. Am descoperit 10 tineri care doresc sa participe si sa practice arta debate-ului in limba engleza.

Va invitam cu caldura sa fiti alaturi de noi la marea deschidere si sa ne dati un like la pagina de Facebook. Ne vedem in curand!

Activitatea face parte din proiectul “EV-yeS to Emotions” finantat de Uniunea Europeana prin programul Erasmus+

Imi place foarte mult subiectul si cred ca vorbitul in public este una dintre calitatile mele, dar nu am avut nicioadata ocazia sa practic regulat. – elev in clasa a-X-a

 

Mi-a placut mult. Copiii erau foarte draguti si gata sa se implice. Cred ca aceasta a fost una dintre cele mai bune activitati la scoala ale noastre. Ar trebui sa facem asta in fiecare saptamana! – Anna, voluntar in Serviciul European de Voluntariat (SEV)

 

Au fost foarte interesati de subiect. Nu ma asteptam sa fie atat de entuziasti in legatura cu un subiect despre care nu mai auzisera deloc pana acum. Daca in fiecare clasa avem nu 10, ci 5 copii care vin in mod regulat, va trebui sa suplimentam numarul de locuri si vom avea nevoie de un spatiu mai mare. – Andrei Bului – voluntar local.