4 dintre voluntarii noștri au participat la IMWorld 2017, cea mai mare expo-conferință de IT din Europa Centrală și de Est, ce s-a desfășurat pe parcursul a două zile, între 4 și 5 octombrie, la pavilionul expozițional Romexpo, în București. Evenimentul a înregistrat o dimensiune record, întrunind peste 130 de vorbitori, peste 90 de sesiuni și 9000 de participanți. Unul dintre cele mai discutate subiecte a fost evident inteligența artificială și aplicațiile acesteia în lumea de zi cu zi: mașini ce se conduc singure, orașe inteligente, etc. S-au prezentat lucruri clare – tehnologii noi și practici utile, precum aplicațiile web progresive, însă au existat și filosofi care ne-au spus cum văd ei lumea influențată de rapida dezvoltare a tehnologiei.

Cu alte cuvinte, conferința a fost extraordinară.

Mi-a plăcut extrem de mult. M-a ajutat să îmi dezvolt abilitățile în domeniul IT-ului și chiar mi-a dat câteva idei de afaceri foarte bune. Mi-a părut rău că s-a terminat așa de repede. Parcă aș mai fi stat. Merg și la anul. — Andrei H.

A fost foarte interesant. Am aflat multe lucruri noi despre domeniul IT, am experimentat tehnologii de ultimă generație și am avut ocazia să iau parte la prezentările unor specialiști în domeniu și să interacționez cu ei. Mi-a plăcut mult. Nici nu mă așteptam să nu îmi placă de fapt. Aștept următorul IMWorld. — Tibi

 

Iată câteva poze de la conferință:

no images were found